E.Selca i propozon Bashkisë së Korçes që një rrugë të saj ta quaj Veli Noci

Analisti dhe veprimtari kombëtar luftëtari i orëve të para z .Erald Selca në një takim me Kryetarin e Korçes Sotiraq Filo i ka propozuar atij që një rrugë ta emërtoi këshilli bashkiak me emrin e dëshmorit Veli Noci në të ardhmen në frymën e bashkimit kombëtar .

Po ashtu Selca ka kërkuar të dekorohen dhe një varg veprimtaresh tjerë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *