Komandant na mori malli đŸ‡ŠđŸ‡±đŸ˜„âœŠ

Komandant na mori malli đŸ˜„đŸ‡ŠđŸ‡±đŸ‡ŠđŸ‡±âœŠ
E tĂ«rĂ« jeta jote ishte luftĂ« pĂ«r shpĂ«rbĂ«rjen e JugosllavisĂ« , dhe luftĂ« pĂ«r Çlirim e Bashkim KombĂ«tar , jeta jote ishte pĂ«r ShqipĂ«ri Komandant i VegjelisĂ« i ndershmĂ«risĂ« ishe zemra e UshtrisĂ« Çlirimtare tĂ« KosovĂ«s dhe LPK -sĂ« organizates mĂ« tĂ« fuqishme shqiptare qĂ« angazhohej pĂ«r Liri .
Qero , ne disa nuk të kishim vetëm shok por edhe vëlla unë Shabani , Blerimi , baca Rifat , Avdiu , Preni , Tuli , Arbeni , Mehmeti, Riki , Halili Mukja, baca Xhevat baca Avdyl Hima etj ty të donin shtresa më atdhetare kudo në trojet tona dhe mërgatë sepse ishe simboli i kryevlerave kombëtare .
Kurrë nuk ke fol për heroizmat tuaj , po heroizmat e shokëve e shoqeve , ke qenë njeri i formuar në aspektin kombëtar , kulturor njerëzor .
Gjithmonë e ke demasku te keqen pa kqyr cilit krah i takon ajo , gjithmonë ke qenë i vërteti i drejti i pakompromisi me tradhtin hajnin rrenen .
Serbia nuk ta fali as levat e saj se e munde ate prandaj te vrane mizorisht Komandanti i Vegjelisë tribuni ynë popullor i thjeshti ynë vëllai ynë .
Duam DrejtĂ«si pĂ«r tĂ« gjitha vrasjet e ish luftetareve tĂ« UÇK -sĂ« dhe vrasjeve tĂ« tjera qĂ« i kreu armiki serb me qarqet antikombĂ«tare .

Komandant mua nuk mĂ« besohet qĂ« nuk je nĂ« mesin tonĂ« , ti ishe motivimi dhe frymĂ«zimi i djalerise mĂ« atdhetare , ishe tmerri i postblloqeve serbosllave me njesitet e para tĂ« dalĂ«zotses sĂ« atdheut UÇK -sĂ«
Ti i takon plejades mĂ« tĂ« ndritur tĂ« shqiptarisĂ« QeroâœŠđŸ‡ŠđŸ‡±đŸ˜„

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *