N/Kolonel Astrit Huskaj UÇK-ja Thaçi dhe Veseli janë ikona Kombëtare

Ish luftëtari i oreve të para të UÇK -së eprori i TMK-së Kryetari veteraneve për Amerikë n/kolonel Astrit Huskaj thotë për JaninaPress se UÇK -ja legjendare Thaçi dhe Veseli janë figura eminente kombëtare ikona kombëtare drejtues shembullor luftes e paqes.

Asnje Gjykatë në botë nuk mund ti denoj çlirimtaret dalezotesit e atdheut sepse ne me aleatet luftë drejtë bëmë Amerika u be me ne sepse pa vlerat tona , e krime genocid barbari ka kryer Serbia e cila po amnestohet nga Rusia Europa prosllave.

Mërgata atdhetare është e shqetesuar po edhe pranë atdheut juve bashkëluftëtarë e burra shteti

Besoj në ju e vlerat tuaja Gjigantë të UÇK -së , sëbashku do triumfojmë ??

Leave a Reply