Mobileria Petriti e njohur kudo në troje shqiptare dhe Europë

Arkitekti sipermarresi i njohur z.Petrit Memaj nga Sallagrazhda e Suharekes është një sipermarres i njohur në mbarë trojet tona dhe në Europe ka tradite familjare pune dhe ndershmerie

Z.Petrit Memaj me mobilerin e tij krijon art me duar te arta dhe prodhimet e tij kuzhinat e tij moderne shiten dhe Itali Zvicer Francë etj

Mobileria Petriti ka dhjetera punëtor dhe mban dhjetera familje i trajton punetoret mirë si me qenë familje

Mobileri Petriti cilesia që ju kërkoni

Art dhe korrektesi gjeni aty andaj lexues te nderuar ja vlen ta kërkoni sepse do të ndaheni të kënaqur në maksimum

E.Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *