Mërgimtari i ri atdhetar Ylber Thaçi i lidhur me atdheun Shqipërinë e viset e saja

Mërgimtari atdhetar shoku vëllai ynë nga Drenica djepi i shqiptarizmes z.Ylber Thaçi është shembull i djalit atdhetar patriot human punëtor njerëzishem dhe dyereve të botes nuk ja ka mesyer për qef po për familje e komb sepse mërgata jonë po e ruan paqen sociale në trojet tona .

Ylberi ka formim atdhetar sepse familja e tij është atdhetare dhe ishte shtyllë dhe e UÇK -së Adem Jasharit e Hashim Thaçit

Ylberi tërë kohen mbron dhe afirmon vlerat kombëtare me mish e shpirt duke ngritë zërin për padrejtesitë ndaj Çlirimtareve në burgjet fashiste Europiane dhe i respekton pakufi luftetaret

Djal dukat do thoshte populli ynë dhe i tillë është me familje Ylberi vëllai ynë i çmuar

Erald Selca