83 vjet nga Lindja shkrimtarit Ismail Kadare

Si sot 83 vite më parë lindi shkrimtari i madh me famë botërore Ismail Kadare .

Ismail Kadare u formua si njeri politikan dhe shkrimtar kujtojmë lexues i nderuar në kryeepokën Enveriane .

Shëndet dhe krijimtari të bëgatshme kolos

JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *