Anton Antoni na uron kuq e zi me nxënësit e tij 11 vjetorin e Pavarësisë

Pedagogu i nderuar dhe veprimtari i spikatur i çështjes kombëtare z.Anton Antoni me nxënësit e tij të dashur të SH F.M.U Migjeni Gllogjan na uron 11 vjetorin e pavarësisë së Kosovës .

Një foto shumë domëthenese dhe mallëngjyese se tek ky brez duhet fusim vetedijen kombëtare për Flamurin e Gjergj Kastriotit -Skënderbeut, dhe këtë gjë me dekada e bën Antoni me nder e përkushtim

Erald Selca

Leave a Reply