Ushtria shqiptare nderon kombin kudo në botë

Ky është urimi prekës i një babai nga misioni në detin Egje, për vajzat e tij binjake #Edjona dhe #Elisa, të cilat mbushin 11 vjeç.?
I bashkohem urimit të rreshter Edmond Carajt dhe kontingjentit të XI në Egje, duke i uruar shëndet dhe suksese në mësime dy vazjave të tij të mrekullueshme.❤
Respekt ushtarakëve shqiptarë që shërbejnë në misionet jashtë vendit dhe mirënjohje të veçantë familjeve të tyre që sakrifikojnë po aq sa të dashurit e tyre.??

Leave a Reply