Kryetari i BL Gllogjan Anton Antoni uron për 11 vjetorin e pavarësisë

Qytetarë të B. L. Gllogjan, Kosuriq, Nepole dhe Llugagji,
dhe mbare ?? Shqiptaret ??
kudo ne bote!
më lejoni që në këto çaste feste,
të ndajë me ju urimet më të përzemërta në 11 vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së
??Kosovës??
Rruga e Lirisë ishte e rëndë,
e mundimshme dhe ajo la plagët edhe sot e kesaj dite,
Andaj asnjëherë nuk duhet ti harrojmë Deshmoret e kombit ?? Shqiptar??
të atyre që derdhën gjakun,
për kete toke Arbnore.

Urime 11 vjetori i Pavarësisë.

Anton Antoni

Leave a Reply