Selca:Pensionet të rriten për Kategoritë e luftës së UÇK -së

Në një prononcim për portalin JaninaPress z.Erald Selca opinionist veprimtar dhe ish luftëtar i UÇK -së kërkon që të rritet paga minimale dhe të ju rriten pensionet kategorive të lirisë që ajo rritje të jetë dinjitoze .

Kjo kategori meritore , nuk guxon të anashkalohet po të trajtohet me dinjitet maksimal !

Qeveria R.Haradinaj duhet ta këtë në konsideratë gjithësesi rritjen e pensioneve sepse kjo kategori liridashese liribërese janë në gjëndje tejet të rëndë socio-ekonomike shëndetsore

Leave a Reply