Jehona Sadriaj një këngëtare e respektuar

Këngëtarja e nderuar znj.Jehona Sadrijaj është një këngëtare tejet e talentuar dhe e pranishme në jetën kulturo-artistike të vendit .

Shquhet për vokalin e mrekullushëm dhe për çiltersinë afërsinë karakterin e fortë prezente në ahengje në vijimësi dhe në programe të ndryshme televizive muzikore

Jehona me vlerat e saj tashmë ka arritur ta këtë edhe audiencen e vet në mbarë trojet tona dhe mërgatë .

JaninaPress

Leave a Reply