Profesor Anton Antoni uron shkrimtarin Mëhill Velaj

Prof. Mëhill Velaj në emer te gjithë qytetarve te Bashksise lokale Gllogjan, Kosuriq, Nepole dhe Llugagji ju urojme nga zemra zgjedhjen për kryetar te Shkrimtarve Shqiptaro Amerikan.
Prof. Mëhill Velaj shkrimtar i 20 veprave, dhe Profesor i gjuhes Shqipe 20 vite ne Shkollen fillore ne Baran, te deshirojme edhe shumë suksese i nderuar dhe shendet!

Përgatiti E.Selca për portal

Leave a Reply