Anton Antoni Kryetari i BL Gllogjan pati takime me personalitete te nderuara (Foto)

Festa te Gllogjani Pejes
me ??Burrat e Dugagjinit??
nga lugu i Baranit, Bokshiqi,
lugut Drinit dhe Klina,
Dr. Haxhi Ibishi Kryesusi K. K. Klinë, Kryeplaku i Gllogjanit Martin Ademi,
Sheqer Vishaj Krytari O.VL. se nga fshati Llugagji, Pashk Krasniqi (Gjenerali) perfaqesues i F. S. K se, Nezir Berisha delegati i B. L. Gllogjan, Tune Marleku plaku i odave nga Klina, dhe
Anton Antoni Krytari i B. L. Bashksia Lokale Gllogjan Peje

Leave a Reply