FRONTI POPULLOR KUJTON 75 VJETORIN E ÇLIRIMIT TË SHQIPËRISË

75 VJETORI I ÇLIRIMIT NGA PUSHTUESI NAZIFASHIST !

Atdheu ynë i shtrenjtë dhe i dashur Shqipëria sivjet shënon 75 vjetorin e çlirimit nga okupatoret nazifashistë dhe ende nuk kemi ndonjë organizim serioz nga shteti .

Shqipëria me rreshtimin e saj të drejtë në krye me Kryekomandantin burrështetasin ENVER HOXHA , Ruajti ADN tonë dhe për herë të parë ishim rreshtuar mes fitimtaresh .

Sot klasa e dështuar borgjeze pseudoemajta e PS -së dhe pseudoedjathta e PD -së tentojnë ta minimizojnë ose zhdukin fare këtë faqe të ndritur të historisë sonë të lavdishme kombëtare e ndërkombëtare .

Ju lideret e sotem kleptokrat zuzar shkatërrues të vlerave dhe atdheut prej 30 vitesh jeni turpi i kombit .
Ky 75 vjetor po shënohet vetëm nga grupe veteranesh e komunistesh shqiptar !

Lufta e lavdishme partizane nacional-çlirimtare ka hyrë në analet e historigrafisë botërore duke qenë vendi vetëm që u çliruam mbijetuam golgotes tiranisë me forca vetanake me gjakun e derdhur lumë .

Lavdi Dëshmorëve të Shqipërisë

Erald Selca

Leave a Reply