Luftëtari i madh i UÇK -së Afrim Ajredini marton djalin

Besim?? sugari jon , Urime martesa, me Fetijen ?? ju uroj nga zemra jet tgjat dhe tlumtur, fat dhe gjitha tmirat e kesaj bote . Jeni nje qift i mrekullushem ne te gjitha aspektet uroj te plakeni bashk . Urime u trashigofeshi per jet e mot ♥️♥️

Urime nga Babi Afrimi
Nga Mami Sakibja…

Portali JaninaPress uron familjen tuaj të nderuar , atdhetare dhe puntore dhe veç gëzime paqit

Leave a Reply