Lënda e Edukates Kombëtare të jetë obligative në sistemin tonë arsimor-Erald Selca

Urgjentisht duhet futur lëndën e edukimit kombëtar nga çerdhet në Universitet te ne , rini joatdhetare me prindër bastardë dhe qenefa se ai i riu që komenton negativisht për kombin e vet tregon se ai nuk ka familje atdhetare .
Me dhemb zemra ta themë po popull ma pak atdhetar se ne nuk gjenë askund në botë !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *