Nipi i dëshmorit të kombit Naim Nimonaj, Artnimi viziton sheshin Skënderbeu në Paris

Patriotizmi shkon me traditë dhe nipi i dëshmorit lavdishëm të UÇK së Naim Metë Nimonajt Artnimi me babain Kushtrimin familjen e nderuar kanë vizituar sheshin Skënderbeu në Paris duke berë foto dhe dërguar lule .

Edhe Babai i Kombit Skënderbeut dhe dëshmori Naim Nimonaj kanë lindur me 6 maj andaj historia përputhet dhe lufterat e popullit tonë nuk u ndalen kurrë për çlirim e bashkim

Artnimi është një gjeni po ja nderon lart emrin xhaxhait dëshmor familjes mbarë kombit sepse edukohet me shume kulture dashuri civilizim atdhedashuri 🇦🇱✊

Autor Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *