Veprimtari i çeshtjës kombëtare z.Bajram Mulaj zgjedhet anëtar i KD AAK

Aleanca për Ardhmerin e Kosoves me dat 05.06.2022 mbajti kuvend zgjedhor në Prishtin.

Falë mbeshtetjes së miqve të mi nga sotë jam pjesë e keshillit drejtues të Aleances për Ardhmerin e Kosoves nga Diaspora, kete besim dhe privilegjë nga Lideri Ramush Haradinaj dhe gjithë miqve te AAK së dote mundohem ta kthej me respekt dhe besim me te fort në mes te Atedheut dhe diaspores Shqipetare.
I juaj Bajram D Mulaj

Kujtojmë se Bajrami me familje mbetet shtyllë e kombit në çdo aspekt lexues të nderuar

Leave a Reply