Fotografia e Gjergj Kastriotit Babait të Kombit tonë duhet të jetë në çdo familje dhe institucion shqiptar

Po afrohet 17 Janari 1468 përvjetori i vdekjes fizike të atit tonë dhe shpëtimtarit tonë, dhe Europes Gjergj Kastriotit Skënderbeut madheshtor lider i njerëzimit gjeneral i gjeneraleve

Frymëzuesi ynë mbi 25 vite i shkaterroi hordhite otomane , ja ngriti pidestal emrin atdheut tonë Shqipërisë në botë

Gjatë gjithë historisë Gjergji ynë gjenerali ushtaraku boteror politikani superstrategu ,diplomati mbetet inspirim frymezim për atdhetar luftëtar lirie deri të UÇK -ja e deri sot.

Në çdo familje tonë në çdo institucion duhet të jetë foto e kryeshqiptarit kryeheroit kryegjeneralit famoz babait të shqiptarizmes Gjergj Kastriotit Skënderbeut tonë të kryelavdishëm

Erald Selca