Beteja Qirezit dhe Likoshanit nuk harrohet

Para 25 Vitesh në Qirez dhe Likoshan u turpërua Serbia Kriminale , nga njesitet e Ushtrisë Çlirimtare të Kosoves mu në zemër të djepit të Shqiptarisë Drenices Heroike.
Forcat serbe policore-ushtarake pësuan humbje të mëdha në teknikë dhe njerëz , por qyqaret serb duke u tërhjekur kryen masakra në civil.
Lavdi martirëve dhe dëshmorëve të kombit shqiptar , të mos harrojmë ata që dhanë çdo gjë për këtë ditë .
Lavdi luftës së UÇK -së për liri e Bashkim Kombëtar
Pa luftën e shtreses së pakët atdhetare liria nuk do vinte kurrë , sepse liria me fjalë nuk fitohej po me sakrifica të drejta mbinjerëzore
Janë të paharruar Komandantët emblematik Adem Jashari Kryekomandant i UÇK-së , Komandant Abedin Rexha -Sandokani , Sabit Geci dhe njesitet e UÇK-së të ZOD për luftën heroike
Qirezi Likoshani si mbarë Drenica u bënë bastion i luftës sonë

Erald Selca