Dëshmori Ismet Krasniqi figurë e madhe kombëtare

Sot, kujtojmë dëshmorin dhe atdhetarin e kombit Ismet Krasniqi nga Prishtina, Ismet Krasniqi ra dëshmorë me 27 mars 1989, në Kodrën e Trimave, në qytetin e Prishtinës.
Ismeti ishte i përndjekur dhe i burgosur politik dhe luftëtar i çështjes kombëtare.
Lavdi dëshmorit të kombit Ismet Krasniqi!
Lavdi gjithë dëshmoreve të Kombit!