Enver Hoxha nuk njohi kurrë coptimin e tokave shqiptare

Enver Hoxhes nga opinioni ndërkombëtar ju bë trysni cdo herë ta nënëshkruaj Karten e Helsinkit po ai kurrë nuk pranoi një gjë të tillë .

Veprimi i tij ishte atdhetar dhe mësim për ne që të luftojmë për bashkim kombëtar !

Leave a Reply