Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor kujton Masakren e Mejes dhe dëshmoret e martirët

“Para 23 vitesh, 376 shqiptare mbi 15 vjec ishin ndare nga familjet dhe ishin ekzekutuar ne nje kampanje te spastrimit etnik te sponzorizuar nga shteti i Serbise”

Lavdi të gjithëve të cilet ranë (deshmorë e martirë) atë ditë për lirinë të cilen e gezojmë ne. LAVDI!

Leave a Reply