UÇK-ja Krenaria e Kombit

Ushtria Çlirimtare e Kosovës është krenaria e kombit , dhe ajo nuk mund gjykohet denigrohet nga askush nga asnjë luftë speciale gjykatë thotë për portalin Janinapress luftëtari dhe opinionisti z.Erald Selca

Leave a Reply