E.Selca në Deçan duhet të jetë shtatorja e kolosit Ismail Haradinaj

Kam shkruar dhe me parë për kolosin kombëtar në shumë media dhe portale që shtatorja e figures legjendare të kombit të ilegales arsimit rezistences Ismail Haradinaj duhet të jetë në Deçan .

I nderuar z.Bashkim Ramosaj Kryetar asamble komunale shoqata të luftës së UÇK -së historian etj ka ardhur koha që kryevlera të çmohet me atë që meriton .

Personaliteti i bac Smajl është i përmasave mbarëkombëtare , ky tribun popullor ishte armiku nr një i Jugosllavisë fashizoide ai ishte motivim frymëzim dhe i UÇK -së ku familjarisht dha atomin e fundit nga vetja për liri çlirim bashkim kombëtar

Baca Smajl është padyshim një nga figurat më të shquara të kombit të të gjitha kohërave .

Leave a Reply