Mazllum Bajraktari falënderon spitalin Kavaja

Ish luftëtari i shquar i UÇK -së ,dhe polici hero në një bashkëbisedim vëllazeror falënderon spitalin Kavaja për trajtim dhe kujdes mjekësor .

Mazllum Bajraktari është hero i gjallë dhe figurë e respektuar kudo .

Leave a Reply