Frederik Ndoci -Adriano Çelentano ynë

Këngëtari dhe aktori ynë i madh Frederik Ndoci është legjendë e artit dhe kulturës shqiptare dhe me gjerë .

Terë jeta e tij është vlera dhe vetëm vlera zëri i tij magjik ka mahnitur miliona shqiptar në botë dhe për ne shqiptaret në Kosovë ka qenë idol dhe frymëzim sepse ne e donim cdo gjë nga shteti amë vendi ma i mirë në botë SHQIPËRIA

Maestro je nderi i kombit shqiptar , je kryevlerë e artit tonë të mirëfilltë

JaninaPress

Erald Selca

Leave a Reply