Fatos Lubonja ti je antishqiptar !

Fatos Lubonja -Spastrim etnik dhe Gjenocid ka kryer Serbia e jo ne !

Mbrëmë në një debat televiziv Fatos Lubonja lëshon akuza të rënda të pavërteta dhe fyese për popullin shqiptar në Kosovë dhe Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës .

Nuk është hera parë që ky paloanalost i shitur të agjenturat e huaja fyen kombin tonë nga Skënderbeu tek UÇK -ja .

Këta uzurpator të hapësires mediale punojnë sipas porosive të Athines -Beogradit etj këta horra nuk flasin kurrë për katrahurat e popullit tonë po shpifin e ndyejnë .

Spastrim etnik dhe Gjenocid krime barbare ka kryer vetëm Serbia e jo ne që kemi zhvilluar luftë të drejtë e të pastër .

Soji i Fatos Lubonjes janë ndyrësira dhe fekale janë llumi ynë të cilet e kanë vendin në spital psikiatrik ose burg e jo në Tv media të shitura

Erald Selca

Leave a Reply