Veteranët e luftërave çlirimtare ishin në varrim babait të Genc Sefa

Sot 06.02.2019 ne një grup veteranesh nga Kosova, Shkupi, Lugina e Presheves, Shqiperia, me pikëllim te thell përcollem per ne banesen e tij te fundit Behar Sefen, babain e Genc Sefa, luftetarit, Invalidit te luftërave per çlirimin e trojeve Shqiptare.
Edhe pse Genci vet ndodhet fizikisht ne kazamatet e burgjeve Maqedone, prej betejes stoike te Kumanoves, ne perpjekje per te drejta te plota te Shqiptarve te Ilirides, ai sot me mendje dhe me zemer ishte pran trupit te pajet te babait te tij. Ne ishim aty si shok te idealeve te perbashketa me Genc Sefën. Familjes dhe mbar fisit Sefa ne Lushnje, perveç pikellimit per humbjen e baba Beharit, sot i mungoi Genci, malli i pashuar dhe meraku i vetem i xha Beharit per keto vite me radhe.
Pusho i qet xha Behari, i leht te qoft dheu i Shqipëris.
Qendro i fort Genc Sefa, ti je njeriu i sakrifices, i perballjeve te medha e te renda. ✊

Meçan Zotaj ish luftëtar i shquar i UÇK

Leave a Reply