Fronti Popullor Kujton 75 Vjetorin e Çlirimit të Shqipërisë nga nazifashizmi

75 Vite nga Çlirimi i Shqipërisë nga Enver Hoxha dhe Forcat Partizane shqiptare

Me 29 Nëntor 1944 me një plan të detajuar mirë nga Kryekomandanti dhe drejtuesi politik i Ushtrisë Nacional-Çlirimtare Enver Hoxhes së kryelavdishem u çlirua atdheu ynë me forcat tona me gjakun tonë me gjakun e mijëra partizanëve trima u mposht bisha nazifashiste kjo e keqe botërore .

Kjo datë 29 Nëntor 1944 është një nga datat më të mëdha në histori krahas 28 Nëntorit .

Rreshtimi ynë i drejtë në histori , fitorja jonë me forca vetanake bëri bujë të madhe anëkend botës populli shqiptar popull i vogël por trim ja kishte nderuar emrin vetes në gjeopolitikën botërore .

Lavdi luftes partizane
Lavdi dëshmorëve
Rroftë Shqipëria
Rroftë Enver Hoxha ky gjigant botëror

Jemi të mërzitur sa nuk përshkruhet me fjalë për tragjedin e këtyre ditëve , po ngjarjet madhore duhet kujtuar në çdo kohë dhe rrethane .

E.Selca

Leave a Reply