Skender Noci ky atdhetar i madh

Skender Noci është hero i gjallë një atdhetar shembullor burrë zakoni dhe traditash i besës dhe nderit .

Një hero i gjallë i dalëzoteses së atdheut UÇK -së njeri besnik i Ramush Haradinajt dhe vlerave kombëtare .

Burrat si Skënderi janë aset kombëtar dhe meritojnë admirim mbarëkombëtar i dëshmuar në cdo etapë me familje .

Skender Noci është zemra e shqiptarit , militant i Shqipërisë Etnike

Leave a Reply