AGRON GËRVALLA -HERO I GJALLË I LPK UÇK -SË

Agron Gërvalla është shembulli më i mirë si shkrihet tanë jeta për liri çlirim dhe bashkim kombëtar pa u ndal kurrë së luftuari Jugosllavinë Titisto -Millosheviçiane .

Rininë ja fali atdheut dhe ndihmesës së familjes , me gjigantin hero sot kombëtar NUREDIN GËRVALLEN ishin nga celulat e para të UÇK së dhe veprimtar të lavdishmes LPK .

Agroni , është hero i heshtur ashtu siç veproi në vitet 90 ta në ilegale dhe luftë kurrë nuk u ndal për ta berë Shqipëri cdo pëllëmbë arbërore .

Agroni është nderi i kombit dhe ne vëllezerit e pushkës idealeve krenohemi me burra trima e patriot si Agroni Sami Krasniqi e plot shok meritor

Erald Selca

Leave a Reply