Skender Thaçi shembull si afarist , humanist e patriot

Kam shkruar dhe viteve të shkuara për njeriun e vlerave të jashtëzakonshme afaristin , humanistin dhe atdhetarin Skender Thaçi .

Pasi ka kaluar një jetë me peripeti emisioni në RTV Dukagjini më ben me lot por dhe krenar për të arriturat e tij familjes djemeve dhe vajzave .

Sot patriotizem është të jesh i ndershem hapesh vende pune e krijosh mirëqenie e këto i ka bere i palodhuri z.Skender Thaçi me Hotel Magren në Bogë dhe Bernicë atraksion për media dhe vet shkelqesin e tij z.Ilir Meta që ka ardhur në vizitë disa herë

Skender Thaci njihet për bujari zemer te madhe e me partner te tij ka dhenë shumë kudo në trojet tona në sferen e humanizmit andaj është për mua aset kombëtar e vlerë e jona .

Jemi me fat që kemi njerëz si ju vëlla Skender Thaci një model për tu ndjekur

Erald Selca

Leave a Reply