Fronti Popullor kujton demonstratat heroike të 81 -shit

Fronti Popullor i Enver Hoxhes me seli në Ferizaj me një aktivitet rasti ka kujtuar dhe nderuar me një minutë heshtje dëshmoret e kombit dhe pranveren heroike të 1981 tës ku rinia u ngrit e frymezuar nga Shqiperia Enveriane kundër Jugosllavisë kriminale .

Fronti thekson se kjo ngjarje madhore kombëtare , ishte inspirim për lëvizjet e mëvonshme ilegale çlirimtare .

Leave a Reply