Sezair Belegu dhe Ernest Kasapi heronjët e UÇK -së

Peja me rrethinë i dha luftes shumë deshmor invalid e trima të gjallë te dëshmuar ndër beteja .

Të tillë ishin Sezairi Ernesti Bashkimi Shpetim Agusholli etj etj

Shteti duhet ti nderoj vlerat !

Leave a Reply