Krenar me Luizen tonë

Ne na bëjnë krenar femrat tona sportiste elitare si Majlinda , Nora , Distria jonë , Luiza Gega mbreteresha e Atletikës sonë dhe asaj europiane e me gjerë
Po ju popull një pjesë mbase krenoheni me prostitutat elitare të Dubait !