Anton Antoni nderohet me mirënjohje nga OVL UÇK në Pejë

Sot u nderova me Mirenjohje,
Nga Këshilltari i Kryeminstrit
te R. Kosoves, z. Gazmend Syla, njiherit Krytar i O. V. L. se, në Pejë
Kjo Mirenjohje ështe nje Nder dhe privilegj për mua dhe familjen time! Kështu shkruan në facebook z.Anton Antoni veprimtar pedagog dhe luftëtar i çmuar

Erald Selca JaninaPress

Leave a Reply