Selca:Liri për Çlirimtarët dhe Drejtësi !

Liri për Çlirimtaret , Drejtësi dhe vetëm Drejtësi

Ti përkrahim dhe mos ti harrojmë Trimat e Betejës së Kumanovës

Populli shqiptar kudo ku ndodhet vegjelia dhe politika jonë organizatat e ndryshme dhe ato të të drejtave të njeriut nuk duhet asesi ti harrojnë pengjet politike në IRJM dhe dëshmoret e09 majit 2015 të të cilet tashme kanë hyrë në histori të mëmëdheut .

Me 09 maj në Ferizaj do protestohet paqesisht dhe do ketë një marsh protestues për djemtë tanë andaj populli të dal në menyre dinjitoze e mos ti harrojmë dalëzotesit e trojeve arbërore shumë nga ta djemë me përvoja luftarake në sa e sa beteja e duke lenë dhe gyrbetin .

Deri tani për keqeardhje është heshtja e medias por dhe qarqeve atdhetare e kjo nuk ju bën nder .

Vlerat duhet përkrahur me mish e shpirt me nder dhe pastërti se çeshtja kombëtare ju takon të gjithëve .
Liri për Çlirimtaret , Drejtësi ndërkombëtare !

Erald Selca

Leave a Reply