LUAN HARADINAJ LUANI I LUANAVE

LUAN HARADINAJ BARUTI I UÇK-SË

Në 22 vjetorin e rënies heroike të Komandantit emblematik barutit të UÇK -së Luan Haradinaj e kujtojmë me nderimin më të madh .

I pavdekshmi Luan Haradinaj ishte njeri i kompletuar arsimuar me fakultet të sportit dhe me trajnime të shumëta ushtarake nga oficeret e shtetit amë .

Një nga themeluesit e UÇK-së trim i lindur njeri që kalonte kufinjët me dhjetra herë duke ju shkaktuar humbje të mëdha postekomandave serbe dhe stacioneve policore e kazermave jugosllave me njesitet e tij .

Një nga bijët më të shquar të kombit Luani i Luanave deri në frymën e fundit punoi veproi dhe jetoi për SHQIPËRI .

Na duhet punë për jetësimin e idealeve të dëshmorëve .

Erald Selca

Leave a Reply