Poezi trimit Veli Nocaj

Hije po të ka vëlla në duar armatimi

Vëlla Veli ti dhe kushtrimin për liri e bashkim bërë betimin

Fort po të shkon uniforma e trimit të UÇK -së , bashkë me shok gjëmen shkinisë po ja boni

Ç’ka Kosharja kufiri që po ushton

Veli trimi , po lufton

Po thotë Bjeshka çfarë është bo

Veli trimi në luftë pa ndal ra hero

Leave a Reply