Me 25 Maj kujtohen trimat e Lugut të Baranit

Me datën 25 maj në ora 11.00 nderohen dëshmorët e Kombit Muharrem Kelmendi,Islam Berisha-Lami,Fetah Selca e Ardian Kelmendi,ushtar të Brigadës 135 Agim Zeneli të UÇK së në ditën e përjetësimit të tyre në altarin e lirisë.Takohemi të lapidari në Koder të Kamenicave.
Dëshmorët dhe luftëtaret e mirëfilltë janë aset kombëtar

Leave a Reply