Selca;Nga UÇK kemi çdo të mirë

Nga Ushtria Çlirimtare e Kosovës , e kemi lirin dhe çdo të mirë shtetin dhe sigurinë si dhe na hapi udhën për Bashkim Kombëtar (Betimi ynë)
Opinga vegjelia bënë epokë , kur shumica dërrmuese e prisnin lirin në pjatë dhe nga qielli me ardhë !
🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *