Lori e bronztë

E BRONZTË???, edhe Loriana Kuka?????? fiton medalje në Lojërat Evropiane Minsk 2019???

Edhe Loriana Kuka ka fituar medalje në Lojërat Evropiane Minsk 2019. Xhudistja jonë mposhti gjermanen Luise Malsahn, përmes repesazhit në kategorinë -57 kg.

Është kjo medalja e tretë e Kosovës në Lojërat Evropiane Minsk 2019, pas të artës së Majlinda Kelmendit, të argjendtës së Nora Gjakovës dhe të bronztës së Loriana Kukës.

URIME LORIANA, URIME DRITON KUKA, KRENARË ME JU!

Minsk2019 #TeamKosova #BronzeMedal

Leave a Reply