Mërgimtari Fadil Jashari shembull i atdhetarit dhe muzikantit të mirëfilltë

Mërgata ngelet shtylla e kombit dhe mirëqenies dhe prosperitetit mbarëkombëtar , një nga ata burra kulturuar arsimuar patriot është veprimtari z.Fadil Jashari nga Mitrovica

Fadil Jashari shquhet për njeri me vlera të jashtëzakonshme i lidhur me atdheun Shqipërinë viset e saja dhe me vlerat kombëtare .

Arti i tij muzika e tij gëzojnë vëmendje dhe respekt mbarëkombëtar , Fadili është sinonim i vlerave shqiptarit madh dhe me respekt në qarqe patriotike e artëdashese

Kombi ynë ka nevojë për të tillë njerëz që ju qanë shpirti për atdheun që bashkëndjen me të fatin e tij .

Erald Selca

Leave a Reply