Veprimtari i madh dhe luftëtari UÇK -së Arben Krasniqi në gjunjë për ta nderuar Heroin Arton Hasanaj

Veprimtari i madh i ilegales dhe LPK UÇK -së atdhetari i paepur Arben Krasniqi ashtu siç na mësoi shoku mësuesi ynë Gjiganti Enver Hoxha vjen nga Zvicra dhe nderon dëshmoret dhe ju bie gjunjë me respektin maksimal .

Arbeni sa herë qëndron në trojet tona ai çdo herë është pranë kategorive liridashese

Leave a Reply