Fronti Popullor solidarizohet me vëllezerit dhe motrat në Shqipëri pas termeteve të fundit

Në një mbledhje të mbajtur urgjentisht sot Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli me struktura ju drejtua mediave me shqetesim dhe dhimbje të madhe për termetet e fundit në Durres Tiranë etj

Shoku Agim Xhigoli theksoi se jemi pranë popullit shqiptar me mundesit tona dhe dyert tona shtëpit tona janë të hapur çdo herë .

Kurse sekretari i Frontit shoku Erald Selca apeloi te Shteti shqiptar qeveria e Kosoves mergata që të jenë solidar dhe ceki se Gjiganti Enver Hoxha dhe qeveria e tij me sukses kishin përballuar tërmete të tilla andaj të mësojmë nga ajo kohë raporton portali JaninaPress.

Leave a Reply