Selca;UÇK ‘ja do tejkalojë çdo sfidë e padrejtësi

Erald Selca ish luftëtar i njohur i UÇK ‘së dhe veprimtar i çështjes kombëtare në një prononcim ,për portalin JaninaPress thekson se bartësitë e luftës çlirimtare dhe çdo luftëtar do dalin faqëbardhë nga këto padrejtësi të speciales !

Leave a Reply