Fronti Popullor -Politikë ditore dhe politikan mahallash ju jeni të vegjël me fol për Enver Hoxhen

Fronti Popullor i reagon fuqishëm politikes ditore në Prishtinë dhe Tiranë duke ua berë me dije se ju jeni bubrreca për Gjigantin Kombëtar Enver Hoxha lider planetar e baba i kombit .

Ju jeni përçares dhe shkatërrues ai ishte ndërtues i një superfuqie boterore raporton portali JaninaPress

Leave a Reply