Fronti Popullor e shikon Bashkimin Kombëtar si zgjidhjen e vetme dhe të drejtë !

Sot është 3 Tetori , Dita e Bashkimit natyrshëm gjerman po ne ku jemi !?
Ne jemi kufoma të gjalla që kundërmojmë si politika mbarëkombëtare bashkë me popullin që nuk po lëvizim drejt këtij amaneti të brezave të terë !

JaninaPress

Leave a Reply