Selca :Pa Skënderbeun dhe Enverin Europa nuk do ishte sot !

SKËNDERBEU DHE ENVER HOXHA SHPËTIMTARËT E EUROPES MOSMIRËNJOHESE !

Gjergj Kastrioti -Skënderbeu Kryeheroi ynë kombëtar një nga baballarët e kombit tonë ky Gjeneral e superstrateg botëror le që ishte për mbi 25 vite shpëtimtari ynë po edhe i Europes tradhtare dhe mosmirënjohese e cila sot gjuhë zyrtare do ta kishte osmanishten ( turqishten ) po të mos ishte Skënderbeu rezistenca e ushtrisë së tij kundër okupatorit gjakatar otoman .
Skënderbeu duhej përballej me trimat e tij krahas otomaneve edhe sulmet tinzare te Venedikit Napolit etj !

Po ashtu shekuj te terë me vonë baba i kombit Enver Hoxha triumfatori ynë në luften e dytë boterore kunder koleres nazifashiste arkitekti dhe ndërtuesi i Shqipërisë moderne e të fuqishme dëboj nga Shqipëria Floten Detare Sovjetike largoj ish BRSS nga atdheu ynë se sa për Europë për 1 orë Ushtria e kuqe do ta zhdukte nga faqja e dheut Naton dhe vet Europen lavire kolionaliste dhe tradhtare e cila e ka coptuar kombin tonë për hesap armiqëve tanë .
Ua largoj rrezikun nga bytha Europes dhe paktit Nato dhe ne vend ta falenderonin këto ushujëza cdo ditë sulmonin atdheun tonë mes levave dhe tradhtareve si diversante e agjenturave të tjera .

Mund konkludojmë lirisht se pa gjenialitetin vizionin trimerinë e Skënderbeut dhe Enverit sot Europa do ishte veç nocion gjeografik dhe do ta kërkonim në hartë ose atlasa se edhe luftë dytë boterore ushtria jonë doli vet fitimtare mandej ushtria kuqe dhe amerikano-kanadezet e çliruan Europen nga nazifashizmi vrastar .
Faktet historike janë kokëforta .

Erald Selca

Leave a Reply